I d e n t i t y C a f e

Identity Lost. 'The melancholy folklore of exile', an uncertain way to fight the arrogance of ignorance...

Wednesday, December 06, 2006

Ο Σκληρος Δεκεμβρης

Ο Δεκεμβρης με το παχυ χιονι - βαρυ κι οχι αφρατο - , το τσουχτερο κρυο, τη σχεδον συνεχη νυχτα, προσπερνωντας ανθρωπους διχως προσωπα ακουγοντας μονο την ηχω απο τακουνια...

Και ταυτοχρονα τα λαμπιονια και τα στολιδια στους δρομους, οι διασπαρτες τσιριδες, η υγρασια που κανει ατμο στα παραθυρα, τα φωτα στα μαγαζια καθως φεγγουν αλλα προσωπα με προσμονη, με μπερδευουν.

Κανω κι εγω τον απολογισμο μου, αρνητικο το ταμειο για το 06 παρα τις αλλοπροσαλλες καλες στιγμες του, σε ακυβερνητο πλοιο βιδωμενος ακομα, κανω κι εγω τις τοπ φαιβ λιστες μου με αυτοσαρκασμο οπως ο ηρωας του Ηigh Fidelity μονο που λειπει η αναλογη μουσικη υποκρουση. Η ανθρωπινη επαφη ανοητη οταν δεν ειναι αυτη που θες, αντικαθισταται ατελως απο ηχους φωνων και γραμματοσειρες. Ο Δεκεμβρης ειναι σκληρος μηνας. Ποιος μιλησε για τον Απριλιο?

3 Comments:

At Dec 6, 2006, 10:29:00 AM , Blogger Poison_Ivy said...

'Εχεις δίκιο, αγαπητέ μου Identity Cafe. Ο Δεκέμβρης είναι σκληρός μήνας παρά το εορταστικό του κλίμα που πάντα μου άρεσε και συνεχίζει να μ'αρέσει, αν και ο φετινός για μένα είναι ακόμα σκληρότερος.

Δε νιώθεις όμως πως μαλακώνει λιγάκι προς το τέλος του καθώς οδεύουμε προς την καινούργια χρονιά και προσδοκούμε να είναι καλύτερη από αυτή, γιατί πολλές φορές μας αξίζει, βρε αδερφέ!

Σε χαιρετώ!

 
At Dec 7, 2006, 5:25:00 AM , Blogger IdentityCafe said...

Δεν ξερω αν μαλακωνει...δικια μας ψευδαισθηση ειναι... γι αυτο θελει αγαπημενους ανθρωπους διπλα... καλυτερη χρονια? για να δουμε!

 
At Dec 12, 2006, 12:02:00 PM , Anonymous Anonymous said...

το πιο ανησυχητικό είναι οτι μεγαλώνοντας δεν λειτουργεί το σύστημα θα γιορτάσουμε και πάλι φέτος ,ενας ολόκληρος μηχανισμός στήνεται για την κορυφαία τωναισθήσεων την ψευδαίσθηση΄.Και τοτε ψάχνεις γι αυτούς που θα σε αγκαλιάσουν με ή χωρίς μπέρτα το βλέμμα ,την σκέψη ενώ το σώμα, αυτό που το σαρκοφάγο ζώο αναζητά, είναι απον.

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home