I d e n t i t y C a f e

Identity Lost. 'The melancholy folklore of exile', an uncertain way to fight the arrogance of ignorance...

Wednesday, November 29, 2006

Μπερτα

Ποσες φορες να κοιμηθει κανεις στη διαρκεια της ημερας. Ειμαι μεσα απο το πρωι, called in sick, το θερμορυθμιστικο μου συστημα στον υποθαλαμο εχει βαρεσει διαλυση, ριγος, πυρετος - διαφορεση, βηχας πονοκεφαλος, κομμαρες, αρθραλγια, ποσο χαζος ειμαι να μην κανω το εμβολιο της γριππης... Ειμαι και πρασινος. Επειδη αυτη η εναλλαγη θερμοκρασιας στο σωμα μου με εχει κουρασει τριγυρναω σαν φαντασμα στο σπιτι με μια κοκκινη μπερτα (δεν εχω κατασταλλαξει αν φερνει περισσοτερο σε Βενεδικτο η σε σουπερ ηρωα και η λεξη μπερτα μου δημιουργει ηχολαλια: επαναληψη της ιδιας λεξης ad nauseam) που τη φοραω και τη βγαζω αναλογα με την κατασταση μου... Τωρα η ιστορια της μπερτας αυτης ειναι αλλη υποθεση, το θεμα ειναι οτι η βολικοτητα της δεν συγκρινεται... Για του λογου το αληθες.


ΥΓ Επισης δεν ειμαι σιγουρος εαν εχω χασει καθε δυνατοτητα να γευστω οτιδηποτε, η η σουπα που ζεστανα (και οργανικη, τρομαρα της) στο φουρνο μικροκυμματων αποτελει κακο αστειο. Που εισαι ρε ελλαδαρα τωρα, να φαω το ωραιο φιδε σου...

6 Comments:

At Nov 29, 2006, 5:22:00 PM , Blogger Poison_Ivy said...

Πάντως είτε Βενέδικτος είτε σούπερ ήρωας, με στυλ Τζων Τραβόλτα και με διάθεση Saturday Night Fever σε βλέπω, αγαπητέ μου...:)
Θα ευχόσουν άραγε να ήταν μαγική και να σου διώξει το κρύωμα;
Μια κοτοσουπίτσα νομίζω πως θα βοηθούσε, ε;
Περαστικά!!!!

 
At Nov 29, 2006, 6:34:00 PM , Blogger IdentityCafe said...

Thank you βερυ ματς poison_ivy!
Μαλλον Tuesday Night Fever :):)
Α ρε γαμωτο να ηταν η μπερτα μαγικη!
Η σουπα δυστυχως δεν ηταν κοτοσουπα, ηταν "simply asia sesame chicken rice noodle soup bowl" και αν το συμπτωμα της ναυτιας ηταν το μονο που ελειπε απο την εξοχη βραδια η σουπα (?) "διορθωσε" τα πραγματα.
Γι αυτο και η ωδη στον φιδε!

 
At Dec 1, 2006, 12:21:00 AM , Blogger anonymos said...

Αγαπητέ μου, παίρνω το θάρρος από την γνωριμία μας στην συζήτηση της Elenis63 περί προκαταλήψεων, για να σου συστήσω ένα συνδιασμό φλαβονοειδών και δη καφεϊκού και κουμαρινικού οξέος, ως καταπραϊντικού αλλά και προληπτικού "φαρμάκου" έναντι του κοινού κρυολογήματος και της γρίπης.

 
At Dec 1, 2006, 12:30:00 AM , Blogger IdentityCafe said...

χε! θενκ γιου, θα το μελετησω!

 
At Dec 2, 2006, 9:02:00 PM , Blogger alienlover said...

αν και λίγο καθυστερημένα, περαστικαα! ελπίζω ήδη να είσαι καλύτερα!

 
At Dec 16, 2007, 5:06:00 PM , Anonymous Anonymous said...

Τι εννοεις αραγε, εισαι και πρασινος? :-0

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home